Hobbymateriaal voor iedereen

Jacobi is jouw hobbyspecialist, ook als het om lifestyle gaat. Bij ons koop je namelijk allerhande hobbymateriaal in Drachten of online om woonaccessoires mee op te pimpen. Met de juiste producten transformeer je een simpel accessoires in een echt persoonlijk en uniek item! Ons assortiment is zeer uitgebreid en veelzijdig, zodat er voor ieder wel wat wils bij zit.

In alle soorten en maten

Home deco is een steeds populairdere creatieve hobby. Hierbij ga je zelf met allerlei hobbymaterialen aan het werk om eigenlijke alledaagse voorwerpen een uniek en persoonlijk karakter te geven. Denk bijvoorbeeld aan een flesje met een roesteffect, een fotolijstje met sneeuw of een theelichtje met veertjes en kralen. Voor elk project heeft Jacobi wel het juiste decoratiemateriaal op voorraad. Loop eens rond tussen de stellingen in onze hobbywinkel en ontdek de sneeuwpasta, glitterverf, white wash, bontstrips en nog veel meer. Uiteraard is de kwaliteit van al onze producten hoog terwijl we de prijs toch zo laag mogelijk proberen te houden. Op die manier maken we decoratiemateriaal kopen voor iedereen toegankelijk!

Ook voor decoratieartikelen

Met al dat hobbymateriaal moet je natuurlijk nog wel iets hebben om je nieuwe producten op te gebruiken. Voorwerpen om mee aan de slag te gaan vind je eveneens in ons assortiment, zodat je niet bij meerdere winkels langs hoeft te gaan maar nagenoeg direct van start kunt gaan met jouw project. Jacobi verkoopt onder andere flesjes, beeldjes en lijstjes die je kunt pimpen. Zowel in simpele als decoratievere uitvoeringen. En omdat ons aanbod zó uitgebreid is, kun je altijd wel iets maken wat bij jouw interieur en persoonlijke smaak past. Op die manier tover je jouw huis in een handomdraai om tot een waar thuis.

Stap dus gerust eens binnen in onze hobbywinkel te Drachten of bestel jouw creatieve materialen in de webshop. Meer weten over ons assortiment of over een bestelling? Bel naar 085-0013347 of vul het onderstaande contactformulier in en Jacobi helpt je zo snel mogelijk verder.

Haal al jouw hobbyartikelen in huis

Bezoek onze winkel in Drachten of onze webshop!

Contactformulier

Ons adres