Alles op het gebied van mixed media

Wil je écht creatief bezig zijn? Met je gevoel knutselen om zo tot een uniek en persoonlijk eindresultaat te komen? Dan is mixed media ongetwijfeld iets voor jou. Door de combinatie van verschillende technieken en materialen hoef je je nergens aan vast te houden en kun je eigenlijk gewoon doen wat jij leuk en mooi vindt. Al jouw benodigdheden vind je bij Jacobi. In Drachten én online.

Wat is mixed media?

Nog niet iedereen is bekend met de term mixed media. In het Nederlands vertaald zou dit ‘gemengde techniek’ heten. Een passende naam, aangezien het een manier van creatief bezig zijn is waarbij je gebruik maakt van materialen en technieken uit verschillende stromingen. Denk bijvoorbeeld aan verschillende verfsoorten, allerlei typen papier en toevoegingen zoals bladeren, linten, knopen, glitters en nog diverse andere materialen en voorwerpen. Ook kun je schilderen, spuiten, plakken, tamponneren, sjabloneren… kortom: je fantasie helemaal de vrije loop laten! Het maakt dus helemaal niet uit of het een beetje kliederen is. Sterker nog: dat zorgt júist voor het meest creatieve resultaat met een echt uniek karakter. Dit kun je vervolgens als wanddecoratie gebruiken of als kaartje sturen.

Mixed media-materialen kopen

Door de hoge mate van diversiteit binnen de mixed media kun je eigenlijk elk denkbaar hobbymateriaal wel voor een project gebruiken. Ons gehele assortiment bestaat dus wel uit geschikte mixed media-materialen. Neem eens een kijkje in ons aanbod om inspiratie op te doen en bestel vervolgens jouw gewenste producten. In de categorie mixed media vind je onder andere speciale pasta’s en gels om de karakteristieke bijzondere structuren mee te creëren. Maar snuffel gerust rond in de rest van het assortiment om alles voor jouw project bij elkaar te vinden! Van stencils en pennen tot het speciale mixed media-papier: wij hebben alles voor je. Uiteraard mag je erop rekenen dat wij alleen producten van goede kwaliteit verkopen, een scherpe prijs voorop stellen en snel leveren. Jacobi is niet voor niets dé vooraanstaande hobbyspecialist in Drachten.

Heb je nog ergens vragen over? Je kunt gerust bellen naar 085-0013347 of het contactformulier dat je onderaan de pagina aantreft invullen. Uiteraard ben je ook gewoon op locatie van harte welkom. Stap binnen in onze winkel of bestel online en ontdek alles wat wij jou te bieden hebben.

Haal al jouw hobbyartikelen in huis

Bezoek onze winkel in Drachten of onze webshop!

Contactformulier

Ons adres